Câștigă premii cu
O’Green și conservă-ți
    energia pentru ceea
  ce contează!

Perioada de desfășurare a campaniei: 6 martie – 15 aprilie 2023.

Mecanismul campaniei

Știi ce face diferența dintre o zi obișnuită și una perfectă? Energia ta bună și lucrurile spre care o îndrepți. Acum e mai simplu să dai la schimb rutina pe activitățile care îți plac. Cu O’Green ai din nou timp pentru o carte bună, o întălnire cu prietenii și toate pasiunile de care ți-e dor.

O’Green te ajută să gătești rapid și gustos și să câștigi premii care îți pun timpul în valoare. Cumpără oricare două produse O’Green participante la promoție și înscrie-te în formularul de mai jos sau prin SMS la 3714 cu mesajul OGREEN și codul bonului fiscal. Astfel, intri în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 14 premii.

Premiile campaniei

Ajutoarele potrivite îți lasă mai mult timp pentru lucrurile care contează. Descoperă premiile de la O’Green care îți conservă energia.

Express Multicooker

EXPRESS MULTICOOKER DIGITAL CROCKPOT

Blender Russell

BLENDER RUSSELL HOBBS EXPLORE MIX&GO COOL

Kit Conserve O'Green

KIT DE 10 CONSERVE O'GREEN

*imagini cu titlu de prezentare

Produse participante

Caută în magazine produsele O’Green care te aduc mai aproape de premii și de energia bună. Folosește-le ca ingrediente în rețete delicioase și ia-ți porția de vitalitate pentru întreaga zi.


Găsești produsele O’Green în magazinele: Carrefour, Cora, Kaufland, Auchan, Mega Image, Remarkt, Selgros, Freshful.ro, Sezamo.ro

Surse de energie

Fiecare rețetă e specială, dar rezultatul e același. Tu te simți energizat și ai mai mult timp la dispoziție pentru lucrurile care contează. Descoperă toate preparatele care au la bază produsele gustoase marca O’Green. Care e preferatul tău?

VINETE COAPTE CU ROSII

QUESADILLA CU FASOLE NEAGRA SI PORUMB

CHIFTELE CU MAZARE

Înscriere

© O’Green Copyright 2023