Ingrediente
600 g făină albă
300 ml apă rece
50 ml apă călduță
5 g drojdie uscată
1 lingură de ulei de măsline
sare, după gust
100 g mozzarella
1 legătură de spanac
sos de roșii
1 conservă de porumb O’Green
100 g salam picant, felii
50 g cârnat
Mod de preparare:
Se pune făina într-un bol, iar peste ea se toarnă apa rece și apa caldă în care a fost dizolvată drojdia. Se adaugă o lingură de ulei, un praf de sare și se frământă un sfert de oră. Se lasă aluatul la dospit două ore.
Se taie mozzarella felii.
Se taie cârnatul felii.
Se întinde blatul de pizza în tavă, se modelează în formă de inimă și se unge cu sos de roșii.
Peste blat se pun felii de mozzarella, salam, cârnat și boabe de porumb.
Se pune tava în cuptorul încins la 250 C timp de 15 minute.
Se servește cu frunze de spanac proaspăt.