Ingrediente:
1 conservă de porumb boabe O Green
1 conservă de fasole neagră O Green
1/2 ceapă mică
1/2 ardei gras roșu
1 roșie mică
1 cățel de usturoi
4 tortillas mari
1/2 linguriță de pudră de chili
100 g brânză maturată sau cașcaval ras
ulei de măsline
sare și piper, după gust
Mod de preparare:
Se scurg conservele și se pun într-un bol încăpător.
Se curăță ceapa și usturoiul și se toacă mărunt.
Se spală ardeiul și roșia și se taie cubulețe.
Se pune puțin ulei de măsline într-o tigaie și se călesc ceapa și usturoiul. Se adaugă ardeiul și se gătește 1-2 minute. Se amestecă restul ingredientelor și se oprește focul.
Se unge cu ulei o tigaie și se pune o foaie de tortilla în ea, se presară brânza rasă, apoi se pun legumele combinate și încă puțină brânză. Se îndoaie și se gătește 3 minute pe fiecare parte sau până când brânza este topită.
Opțional se pot servi cu iaurt sau salsa.
Poftă bună!